Naslovnica  
Gdje je Prvić?  
O Prviću  
Povijest  
Slike  
Informacije  
Red vožnje  
   
Prijatelji Prvića  
Forum  
Anketa  
   
Mjesni odbor  
Udruga  
   
Smještaj  
Kontakt  
   

 

 
Novosti

1.2.2012.
13 godina Prvić Luka Online!
Da, evo na današnji dan brojimo 13 godina od pokretanja stranica Prvić Luka Online!. Smiley

Što reći, u ovoj godini vijesti je manjkalo  Roll Eyes, ali ostvarila se jedna dugo željena stvar da i slika sa Prvića bude na internetu. Afro
Postavljena je web kamera na stranicu (http://www.prvic-luka.com/webcam.htm), da možete vidjeti uživo kako je trenutno na Prviću, pa tako uz meteorološku stanicu Prvić Vam nikad nije bio bliže ma koliko tisuća kilometara bili daleko.

Meteorološka stanica se postavila u zaklon, napravljen po pravilima, tako da je sad temperatura već skoro dvije godine puno bliža stvarnom stanju.
Čak i u jutarnjem programu Radio Šibenika oko 8:20h CET se uz prognozu za Šibensko područje spominje temperatura očitana sa ove stanice.

Za kraj što će biti dalje, pa dovršiti još neke započete projekte, redizajn stranice i naravno češće pisati vijesti, jer ipak se nešto događa na otoku od završenja radova na Memorijalnom centru "Faust Vrančić", pa do gradnje novih i obnova starih kuća kao i betonizacija obale bez plana  Angry te još puno toga, ali otom potom.  Wink


P.S. Danas je kao i prošlih godina zaljubljenik u vesterne platio misu zadušnicu uz američkog redatelja John Forda i za glumca Gary Cooper-a.

Komentari na forumu <ovdje>

 

Marin Lučev, Split, Hrvatska info@prvic-luka.com
www.prvic-luka.com - www.prvicluka.com
Copyright © 1999-2007 [maRE]. All rights reserved.
Site od: 01. 02. 1999.