Naslovnica  
Gdje je Prvić?  
O Prviću  
Povijest  
Slike  
Informacije  
Red vožnje  
   
Prijatelji Prvića  
Forum  
Anketa  
   
Mjesni odbor  
Udruga  
   
Smještaj  
Kontakt  
   

 

 
Novosti

1.2.2010.
11 nam je godina tek!
Evo još jedne obljetnice stranica "Prvić Luka Online!" i to 11-te. :)
Neki put se po vijestima na stranici čini da se baš ništa ne događa na Prviću, ali to je djelomično točno. Ima dosta za ispričati i prepričati, pa makar i one male informacije nebitne prosječnom čoviku, ali bitne i zanimljive prvićaninu i onome koji je bar jednom bio na Prviću.

Dakle, kako to promijeniti i koje novosti vas očekuju u slijedećim godinama.

- Svi znamo da na Prviću i zidovi imaju uši, pa je uvijek netko nešto čuo ili načuo, ili mu je netko nešto rekao, pa će kao novi sadržaj stranice biti i te, "rekla/kazala" priče. Ne želeći nikoga da se uvrijedi ili ošteti, sve takve informacije bit će posebno označene i naravno kao takve podložne demantiranju, izmjeni i brisanju sa stranica.

- Osim toga, nakon vremenske stanice (koja u zadnje vrime nešto šteka :)) u ovoj godini planira se i postavljanje web kamere na stranicu, da bi nam svima Prvić bio još i bliže. Isto kao što je bila i vremenska stanica, to je projekt koji je već duže vremena u planu, ali nikako da ugleda svjetlo dana. Postoji nekoliko prepreka, a to su na prvom mjestu financije i mjesto gdje staviti kameru, ali se nadam da će se sve ipak realizirati.

- Ove stranice očekuje i veliki redizajn u pogledu izgleda, ali po meni bitnije sadržajno tj. kompletno prilagođavanje stranica nekom od CMS-a,
sustavu za upravljanje web sadržajem (engl. Content Management System). To će dovesti do potpune automatizacije upravljanja sadržaja. Dodavanje novih vijesti bit će jednostavno i brzo, a i moći će se dodati još ljudi kao urednika pojedinih rubrika što bi trebalo dovesti do još boljeg pokrivanja različitih tema na Prviću.

Bit će još novosti, pa svratite tu i tamo da vidite šta ima nova na Prviću, do čitanja.

Marin

Komentari na forumu <ovdje>

 

Marin Lučev, Split, Hrvatska info@prvic-luka.com
www.prvic-luka.com - www.prvicluka.com
Copyright © 1999-2007 [maRE]. All rights reserved.
Site od: 01. 02. 1999.